Gå til hovedindhold

Skovly

Vi er et aktivitetscenter og mødested med varierende tilbud i Hovedgård for seniorer 60+ og førtidspensionister, hvor samvær, netværk og livskvalitet er i centrum.

 • Læs op

Indhold

  Alle vores aktiviteter bliver afviklet med hjælp og vejledning fra frivillige.

  Hvis du vil deltage på et hold, skal du kontakte Skovlys aktivitetsmedarbejdere - se kontaktoplysninger i kontaktboksen.

  Vi har blandt andet et aktivitetskøkken, træningssal, undervisningslokale og festsal. Desuden har vi mulighed for udendørsaktiviteter i skoven. Kun fantasien sætter grænser.

  Eksempler på aktiviteter:

  • IT-café
  • Kortspil
  • Kreative hold
  • Madlavning for mænd
  • Engelsk undervisning
  • Herregruppe
  • Hver fredag er der fællessang i festsalen - alle er velkommen

  Se vores aktivitetskatalog for 1. januar til 30. juni 2024 lige her

  Gå-banko er et hit i Hovedgård

  Når man ikke kan være inde og lave de sædvanlige aktiviteter, må man søge udendørs. Aktivitetscentret på Skovly i Hovedgård inviterede derfor til banko i det fri en efterårsdag i oktober. Bankoplader blev købt på Skovly, og næsten 20 glade spillere var klar til at lede efter numre i Hovedgård.

  Gå-banko i Hovedgård havde tiltrukket mange interesserede. Mange var garvede bankospillere og havde flere plader med ud på gåturen, som var på lidt over to kilometer. Tempoet var tilpas lavt til at alle kunne følge med.

  Undervejs på turen skulle man være ekstra opmærksom på de ophængte numre i buske og træer. Indimellem gik snakken så lystigt, at flere af deltagerne var lige ved at misse numrene på ruten – men også kun lige ved.

  Klædt på til situationen
  Flere af deltagerne virkede næsten professionelle og en havde taget skriveunderlag og bankoplade-markeringspen med ud på turen. En god regnfrakke indgik også i standardudrustningen, men heldigvis blev bygerne borte den lille time gåturen varede og solen kiggede frem gennem skyerne flere gange og hilste på de glade banko-gængere.
  Undervejs på turen blev spændingen langsomt bygget op, og luften var elektrisk når to eller flere af deltagerne kun manglede et nummer for at have banko. Tilbage på Skovly blev bankopladerne kontrolleret og de mange fine præmiepakker blev udleveret til de heldige vindere.

  Alle fremmødte syntes gå-banko var noget man skulle prøve igen. Vi glæder os til at kunne arrangere en ny omgang gå-banko.

     

  Vil du vide mere?

  Har du lyst til at vide mere om vores mange spændende aktiviteter - eller kunne du tænke dig at blive én af vores engagerede frivillige
  er du altid velkommen til at kontakte:

  Aktivitetsmedarbejder

  Telefon: 51 72 48 04